Hoteldebotel!

Van 2015-2018 speelden wij: Hoteldebotel!  Hierin spelen, zingen en dansen Cobus Oosting en Nomi de Ridder (Leutholff) onder begeleiding van pianist Erik Kammenga. Teksten, regie en decorontwerp zijn bedacht en ontwikkeld door Jan Houwing.

Hoteldebotel! is het beste te omschrijven als operettetheater. In deze gevarieerde voorstelling zijn temperamentvolle types te zien die elkaar binnen en buiten hotel Im Weissen Rössl tegenkomen. De kleurrijke hotelgasten staan garant voor de nodige onverwachte en komische situaties, waarin de liefde de boventoon voert. U krijgt een muzikale voorstelling voorgeschoteld met bekende operetteliedjes, zelfgeschreven scènes vol humor en verhalen met verrassende wendingen. Een voorstelling waarin op geraffineerde wijze vele verschillende typetjes worden neergezet.

Een greep uit de diverse personages: een aan lager wal geraakte vrouwenversierder, een ex-circusartiest die terugverlangt naar zijn hoogtijdagen, een aantrekkelijke jongedame die haar verloofde op de huid zit, een gravin die op zoek is naar een robuuste kerel met zelfvertrouwen, een baron die jaagt op wilde zwijnen en zoete wijnen, een uitbaatster die verzot is op roddels, een ober die er zelf ook wel een lust, een spiegel met een zeer persoonlijke visie en nog meer…

Hoteldebotel hebben wij 12 keer uitgevoerd in de periode van 2015 – 2018. Hieronder een compilatie en enige filmpjes.